banner

luleposten
Hem Föreningen Styrelsen Aktiviteter Övrigt Gästbok Porsörundan 2011

Boule Bowling Bangolf Skidor Löpning Cykel Simning Kubb Skidor

 

Skidor 2009

 

 

 

Svmascot1 Tack alla deltagare i Postmästerskapen Längd/Alpint

 

Nu när vi kan summera vårt arrangörskap av Längd/Alpint år 2001 så är den första frågan som dyker upp i ett i övrigt tomt huvud, var det värt besväret ?

 

Efter att ha träffat alla positiva och nöjda människor så kan vi utan vidare svara att det är värt varenda arbetsam kväll och sömnlös natt.

 

Det påminner om att slå sig själv med huvudet med en hammare, det är väldigt skönt när man slutar.

 

Efter alla bekymmer med hotellrum som gjorde att tidsschemat sprack och vi fick jobba ända till sent på fredag kväll innan vi hade klart med transporter och allt som hörde till så blev det plötsligt lördag morgon och allt var i gång.

 

En litet skakig inledning på lördagen med en transport till den alpina delen som inte fungerade pga. ett missförstånd på ett av hotellen åtgärdades och sedan gick det av bara farten.

 

Allt som före tävlingarna känts så osäkert och arbetsamt fungerade helt plötsligt utmärkt, lite strul med hyrskidorna både på längden och den alpina delen fixades med hjälp av kunniga funktionärer från BAIK och Luleå Alpina och god vilja från deltagarna, solen började skina och det blev en perfekt skiddag.

 

Bara glada ansikten var man såg gjorde att allting kändes så oerhört enkelt.

 

Ovanan som researrangör gjorde att vi missat att skylta upp bussarna med hotelldestination men alla kom sig lyckligt hem.

 

Festen gick som en dans, de flesta var faktiskt stadigare på benen på kvällen än vad de var under eftermiddagens skidåkning.


Kristallkronorna på Stadshotellet skramlade till långt in på söndagsmorgonen av dansande och sjungande postisar och vad vi såg var det ingen som ägnade sig åt den  negativa sportgrenen  ”uppkast med liten grogg”.

 

Söndagens tävlingar gick helt utan problem och vädret var ännu bättre på söndagen, det var nästan otroligt att vi haft en sådan tur.

 

All oro om hotellrum, busstransporter, väder, maten, dansen byttes ut mot en inre frid, lite småmissar men alla glada miner hos deltagarna gjorde att det inte kändes så farligt, i övrigt var det helt suveränt!

 

Vi hoppas att ni har haft det lika roligt som vi och att vi möts i Norrköping.

 

lulepostensif1

Lena, Ingvar, P-O, Janne, Kjell, Uffe och Christer

 

Resultat Längd               Resultat Stafett          
Resultat Slalom              Resultat Storslalom  

 

Bilderna är gammeldags papperskopior jag scannat in.

 

 

 

 

 

Copyright 2007 Lulepostens IF