banner

luleposten
Hem Föreningen Styrelsen Aktiviteter Övrigt Gästbok Porsörundan 2011

Boule Bowling Bangolf Skidor Löpning Cykel Simning Kubb Skidor

 

 

 

 

Västerås värdiga Rinkbandymästare 2002.

 

Den 16 mars samlades 11 lag för att göra upp om Postmästerskapen i Rinkbandy.

Platsen var Luleå Hockeys hemmarena, Delfinens Ishall.

 

För att hinna med hela turneringen på en dag är matcherna kortade till 2 x 10 minuter men alla deltagande lag fick spela minst två matcher och de som gick längst fick spela 5 matcher, Boden gick dessutom till förlängning i två matcher och var rejält slutkörda efter finalen.

 

Västerås visade tidigt i turneringen att de var att räkna med genom klara vinster i sina bägge matcher i gruppspelet och med två toppspelare i Joakim Hansson och Anders Englund samt i övrigt ett jämt och bra material.

 

Västerås var dessutom ofina nog och slå ut värdstaden Luleå i kvartsfinalen med 11-1!

 

Boden hade antagligen turneringens bästa försvar i form av Jan-Olov Sundberg i mål och nonstopspelande backarna Mats Lindholm och Birger Sandin men det räckte inte riktigt till för att rubba Västerås vann finalen klara 5-1 trots att Boden satte första bollen i mål.

Mest istid hade för övrigt faktiskt domaren Peter Johansson från Boden som dömde samtliga 14 matcher i B-hallen, han var på skridskorna från 08.00-17.00 med enbart en timmas lunchrast och gjorde ett föredömligt jobb.

 

Under lunchrasten vågade han inte lätta på skridskorna av rädsla att inte få på sig dom igen, fötterna hade svällt från storlek 43 till 46!

 

Vid banketten på kvällen var det prisutdelning och naturligtvis hyllades mästarna som fick medaljer och buckla.

 

Ett antal priser lottades ut bland alla deltagare , Jan-Erik Jonsson från Ånge drog det längsta strået och fick sommarens innepryl, en hopfällbar vilfåtölj med fotpall, keps, solglasögon och ett glas (för saftkobbel naturligtvis).

 

Christer Antman

 

 

Resultat    

 

Bilderna är inscannade från papperskopior

 

 

 

 

Copyright 2007 Lulepostens IF